Bafralıların yoğun ilgisiyle karşılaşılan ziyaretlere AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, teşkilat mensupları da katıldı.

Memur-Sen Bafra Şubesi, Cumhuriyet Meydanı esnafları, Yün Pazarı esnafları ile bir araya gelen Demircan ve Kılıç’a gösterilen ilgi dikkat çekici boyuttaydı.

Demircan: “Beka meselesini halletmek zorundayız”

Samsun Milletvekili Ahmet Demircan gerçekleştirilen ziyaretlerde; “21 Mart seçimleri sadece Bafra’nın Samsun’un seçimi değil, yükselecek her bir oy ülkemiz üzerine oynanan oyunları engelleyecektir. Sayın Bahçeli bu oyunları çok iyi şekilde gördü ve birlikte Cumhur İttifakını kurduk. Milletin Milli güçleri bir araya geldi. Bu bizim için büyük bir güçtür. Beka meselesini halletmek zorundayız.21 Mart seçimlerine böyle bakmak gerekir”.

Demircan: “Hamit Kılıç’a tarihi bir destek geleceğine inanıyorum”

Bafra Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hamit Kılıç’ı sizlere emanet ediyorum diyen Demircan “Kısa süre içinde gerçekleştirdiği çalışmalarla taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazanan Başkanımız Hamit Kılıç’a Bafra’mız 31 Mart’ta tarihi bir destek vereceğinden şüphem yok ”

Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan ziyaret kapsamında Sağlık Bakanı olarak görev aldığı süreçte gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.