Bafra Belediyesi, kısıtlama günlerini fırsata çevirerek şehri yaza hazırlamaya devam ediyor. Daha önce yürütülen çalışmalarda işlek caddelerde ve Bafra girişi’nde bulunan alanları çiçeklendiren ekipler şehrin muhtelif noktalarında yol yıkama, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise kısıtlama sürecinde ilçenin temizliği için yoğun çaba harcıyor.Birime bağlı farklı ekipler ilçede korona virüse karşı filyasyon çalışmalarına devam ederken, Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle koordinasyonlu bir şekilde de ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yıkama yapılıyor.

Öte yandan Bafra Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kendi ekip ve imkanlarınca hazırlanarak Sedde Parkına yerleştirilen kamelyalar ise büyük beğeni topladı.

İlçe ile özdeşleşen ve Bafra denildiğinde ilk akla gelen sembollerden biri olan Çetinkaya Köprüsü ile görsel bir bir bütünlük oluşturan kamelyalar tasarım açısından da dikkat çekiyor.

Yürütülen çalışmalarla ilgili Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, tarafından yapılan açıklamada, “Sağlıklı günlerde çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirmesi için şehrimizi hazırlıyoruz. Kısıtlamaların kalkmasının ardından vatandaşlarımızı bünyemizde bulunan park ve bahçelerde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” ifadeleri kullanıldı.