İlçenin Daha Fazla Gelişip Kalkınmasında, Kadınların Yeri Ve Önemini Sık Sık Dile Getiren Başkan Kılıç, Düzenlediği Toplantı İle Bafralı Bayanları Dinledi.

Kadınlar Soruyor, Başkan Cevaplıyor Konu Başlıklı Toplantıda, Başkan Kılıç İlçede Gerçekleşen Çalışmalar Hayata Geçecek Projeler İle İlgili Bilgi Verdi.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Teksilerinde Gerçekleşen Toplantıya Bafralı Bayanların İlgisi Dikkat Çekti.

Bafralı Kadınlarla Gerçekleştirilen Toplantıya, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barbaros Turna, Belediye Meclisi Kadın Üyeleri Ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Bulut Soruklu Katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Toplantıda Bafralı Kadınların Sorularına Cevap Verdi.

Bafra Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,” Göreve Geldiğimiz Andan İtibaren Toplumun Her Kesimi İle Bir Arada Olmaya Ve Ortak Akılla Hareket Etmeye Gayret Gösteriyoruz. Bu Günde "Kadınlar Soruyor, Başkan Cevaplıyor" Programına Katıldık. Programa Katılan Hanımefendilerin Sorularını Yanıtladık, Projelerimizi Anlattık, Taleplerini Ve İsteklerini Dinledik. Toplantımızın Hayırlı Olması Temennilerimle Programın Tertiplenmesinde Emeği Geçen Kadın Kolları Başkanımız Ve Yönetimine Şükranlarımı Sunuyorum.” Dedi.