Atıcılık Branşında Türkiye genelinde birçok başarılara imza atan ve Bafra'nın gururu olan başarılı sporcu son olarak 19-21 Mart 2021 tarihleri arasında Mersin - Erdemli de yapılan Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasında Genç Bayanlar Tabanca branşında müsabakalara katıldı.

Bilge Alev,50 sporcu arasından en iyi sekiz sporcu arasına girerek Final atma şansını elde etti. Final atışları sonucunda güçlü rakipleri ile son atışa kadar başa baş mücadele eden sporcu çok az farklar ile final serisini 4. tamamladı. Bilge Alev diğer müsabakalarda atacağı skorlar ile milli takıma girebileceğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Başarıları ile tüm ilçenin gururu olan Bilge Alev konuyla ilgili olarak yaptığı  açıklamada, “Benim bu düzeylere gelmemde büyük katkıları olan desteğini esirgemeyen Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç başta olmak üzere; antrenörüm Murat Gürsel’e, babam Erol Alev'e, Hocam Seda Şen Sağır’a Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulüp Başkanım Yusuf Danışmaz’a, yöneticilerime ve üstümde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.  Arkamda büyük güç olarak hissettiğim Bafra halkına minnettarlarımı sunuyorum” dedi.