Başkan Kılıç, iftar öncesi vatandaşlarla selamlaşarak Ramazan ayının huzurla geçmesi temennisinde bulundu. Aşevi’nde yapılan yemeklerden gayet memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise Başkan Hamit Kılıç’a ve görevlilere teşekkür etti.

 Aşevi’nde vatandaşlarla yemek sırasına giren Başkan Kılıç, yemekten sonra da sohbet ederek iftarın mutluluğunu paylaştı.

İftar sonrası açıklamada bulunan Başkan Kılıç, sadece Belediye Aşevi’nde yemek dağıtımıyla değil, ihtiyaç sahiplerinin evlerine de sıcak yemek götürdüklerini, onlarla Ramazan’ın bereketini paylaştıklarını ifade ederek şunları söyledi: “İhtiyaç sahibi olanlar için hazırladığımız yemekleri, şehrimizin iki ayrı noktasında belirli saatlerde dağıtıyoruz. Bunlardan biri Belediye Aşevimiz, diğer noktamız ise Kavakpınar Mahallesi Muhtarlığımız. Buralarda vatandaşlarımız yemeklerini alıyor. Her gün 1000 kişiye bu şekilde yemek dağıtıyoruz. Sadece Ramazan’da değil yılın on iki ayı gerçekleştiriyoruz. Ekmeğimizi bölüşmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, mübarek ayın bereketinden ve feyzinden yararlanmak adına yemek dağıtımlarının yanı sıra bir yandan da görevli arkadaşlarımız Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze müracaat eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Gıda Kolilerimizin dağıtımlarını gerçekleştiriyor. Belediye olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olamaya devam edeceğiz. Güzellikler ve mutluluklar, paylaştıkça artar.”

Bafra Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan yemekler Kavakpınar Mahallesi’nde her gün saat 12.00’de, Aşevi’nde ise saat 14.00’de dağıtılıyor. Bafra Belediyesi’nin sosyal belediyecilik faaliyetleri içerisinde yer alan Aşevi’nde iftar, her yıl düzenli olarak gerçekleştiriliyor.