Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirilen etkinliğe, Samsun İl Koordinatörü Canan Sevim, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nazife Bulut Soruklu ve teşkilat mensupları da hazır bulundular.

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bizim kadınımız evde çok güçlü diyen Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Kadınımız evin dışında da yapabileceği her ne varsa, evin içinde üretime destek olacak el sanatları ve diğer ürettiklerini pazarlayabilecek ev ekonomisine katkıda bulunurken aynı zamanda ülke ekonomisine de katlı sağlayacağını unutmamalı. Çıkarttığımız yasa ile ev kadınları 35 bin liraya kadar üretimlerinden ve pazarlamalarından her hangi bir vergi alınmayacak” diyerek, kadınların üretime daha çok katkı sağlamasını istedi.


Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç ise, “Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Karaaslan, Samsun İl Koordinatörümüz Sayın Canan Sevim, Ak Parti İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Kadın Kolları Başkanımız Nazife Bulut Soruklu ve teşkilat mensuplarımızla birlikte Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından organize edilen Yaşlılar Haftası etkinliğine katıldık. Etkinliğe katılan herkese teşekkür eder, ilerlemiş yaşlarına rağmen davete icabet eden büyüklerimizin ellerinden öperim.” Dedi.