Başkan Kılıç Mesajında Şu İfadelere Yer Verdi:

"Halkımızın Doğru Ve Tarafsız Bilgilerle Gelişmelerden Haberdar Edilmesi, Bilinçli Bir Toplumun Da Vazgeçilmez Şartıdır.

Çoğulcu Ve Katılımcı Bir Demokrasinin İnşasında, Düşünce Ve Vicdan Hürriyetinin Kurumsallaşmasında Basın Kuruluşları Etkin Ve İşlevsel Bir Rol Oynamaktadır. Vatandaşlarımızın İlçemizde, Ülkemizde Ve Dünyada Meydana Gelen Olaylardan, Yaşanan Gelişmelerden Haberdar Olması İçin Çalışan Basın Mensubu Arkadaşlarımız Bizlere Doğru Bilgileri, Teknolojinin Gerektirdiği Hızda Ulaştırmaya Çalışmaktadır. Toplumların Bilgilenmesinde Önemli Bir Rol Üstlenen Basın, Teknolojinin İmkânlarından Da Faydalanarak İnternet Medyası Ve Sosyal Medya İle Yelpazesini Genişletmiş,  Eş Zamanlı Bilgi Paylaşımına Ulaşmıştır.

Basın Mensuplarımız Mesleklerine Duydukları Saygı İle Dünyamızı Sarsan Salgın Sürecinde De Tıpkı Sağlıkçılarımız Gibi, Hayatlarını Riske Atarak Görevlerini Yerine Getirmiş, Halkımızı Doğru Bilinçlendirmek Adına Takdire Şayan Bir Gayret İçinde Olmuşlardır.

Bu Vesileyle Gece Gündüz Demeden, Halkın Haber Alma Hakkı İçin Fedakârca Çalışan Basın Mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutluyor, Ebediyete İntikal Eden Basın Mensuplarını Da Rahmetle Anıyor, Meslek Hayatlarında Mutlu Ve Başarılı Bir Yıl Geçirmelerini Temenni Ediyorum.