Meclis Üyesi Murat Cevahir’in de hazır bulunduğu inceleme ziyaretinde Mahalle muhtarı Hikmet Şener ile istişare gerçekleştirildi.

Başkan Hamit Kılıç çalışma alanında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

MAHALLERİMİZDEKİ SORUNLARIN FARKINDAYIZ

Bafra’mızın tüm mahallelerindeki yollarımızın problemlerini biliyoruz. İlçenin her bölgesinde her noktasında çalışma yapıyoruz. Bu günde Çulhakoca mahallemizdeyiz. Birçok mahallemizde asfalt ve beton çalışması gerçekleştirdik. Stabilize yollarımızdaki iyileştirme işlemlerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşımla ilgili problemlerini giderme noktasında yoğun ve kararlı bir çalışma içerisindeyiz. Güzel bir planlama doğrultusunda ekiplerimiz yaz kış gözetmeksizin 12 ay esasına göre sahada. Bizlerde söz konusu çalışmaları başlangıç aşmasında mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla yerinde etüt ediyor, çalışma esnası ve sonrasında da yerinde inceliyoruz. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın yüzlerindeki memnun ifadeyi gördüğümüzde ise tüm yorgunluğumuz gidiyor.

139 MAHALLEMİZİN TAMAMI BİZİM İÇİN KIYMETLİ

Bafra’mızın 139 mahallesi var ve bu mahallelerin her biri bizler için kıymetli ve önemli.21 Merkez ve 118 Dış mahallerimizin tamamında eş zamanlı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 2021 yazında daha da yoğun bir şekilde sahada olacak, geçtiğimiz seneden eksik kalan yerlerimizde çalışmalarımız bir fiil devam edecek.

BİR GÜNÜMÜZÜ DAHİ ZAYİ ETMEME ÇABASINDAYIZ

Bu kutsal göreve başlarken bizler için mesai kavramı olmayacağını ifade etmiştik. Bu anlayışla bir günümüzü dahi zayi etmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Meclis üyelerimiz ve tüm birimlerimizle haftanın her günü günün her saati vatandaşlarımızın yanında olacağız. Sayın Mustafa Demir Başkanımız oldukça güzel çalışmalar gerçekleştiriyor. Birçok noktada da Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisindeyiz. Makine, teçhizat, ekip ve malzeme noktasında birbirimize destek oluyoruz.” Ben yoluma gidemiyor evime ulaşamıyorum” serzenişindeki hiçbir aile bizim için olmayacak. Hizmet anlayışımızda mahallerimizdeki hane sayısını düşünmeden her noktayı ulaşılabilir hale getirmek yer alıyor. Sürekli ifade ettiğimiz gibi; Yaparsak iş çok. Yapmazsak hiç yok. Biz yapmaya talip olduğumuz için bizim işimiz çok

Çulhakoca Mahallesi Muhtarı Hikmet Şener ise “ Sayın Belediye Başkanımıza ve ekibine hizmetinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum” Dedi.