BAŞKAN KILIÇ’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI BAŞKAN KILIÇ’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Başkan Kılıç, mesajında;

“Ramazan’ı Şerif’in son demlerini yaşarken, Rabbimizin bin aydan daha hayırlı kıldığı, yol göstericimiz Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı, dua ve tövbe kapılarının ardına kadar açık olduğu, sonsuz hikmetlerle dolu olan Kadir Gecesi’ne bizleri bir kez daha kavuşturan Allah’a hamdolsun.

Kur’an-ı Kerim’de “Leyle-i Kadir” olarak geçen Kadir Gecesi, Rabbimizin “Es-Selam” ismiyle yeryüzüne tecelli ettiği, huzur ve esenlik vadettiği kutlu gecedir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (SAV), bu gecenin kıymetini “Kim inanarak ve mükâfatını da Allah’tan umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır” diyerek biz müminlere göstermiştir.  Bu önemli gecenin lütuf ve izzetinden faydalanabilmeyi Rabbim hepimize nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerimle; İslam’ın nuruyla yerin ve göğün aydınlandığı bu gecenin başta Bafralı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı’na erişebilmeyi Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.