Bafra Belediyesi tarafından 6500 m² alan temizlenip boyama ve sanatsal faaliyetler yapılarak Samsunspor’a destek amacıyla yapılan çalışmada Malatyaspor ile deplasmanda giderken 20 Ocak 1989'da geçirdikleri elim kaza sonucu vefat eden teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic’de unutulmadı.

Tosköy Kavşağındaki üst geçit direkleri Kırmız ve Beyaz renklere boyandı. Ayrıca direklerin sütunları Samsunspor logosu ve futbolcularını temsil eden figürlerle süslendi.

Eski görünümünden tamamen kurtulup Kırmızı-Beyaz’a bürünen üst geçitte yapılan çalışma ışıklandırma işlemleriyle tamamlanacak.

Samsunspor köşesi ile ilgili duydukları memnuniyeti dile getiren Samsunspor taraftar oluşumları: “Tosköy kavşağımızdaki üst geçidimizi Yılport Samsunspor köşesi olarak düzenleyen ve nezih bir hale getiren Hamit Kılıç başkanımıza ve emeği geçen Bafra Belediyesi çalışanlarına Samsunspor sevdalıları olarak sonsuz teşekkür ederiz” ifadeleriyle duygularını dile getirdiler.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise; “Samsunsporumuzun kalbimizdeki yeri çok özel. İlimize sağladığı katkı ise çok büyük. İlçemiz Tosköy kavşağındaki üst geçidimizi Yılport Samsunspor köşesi olarak düzenlememizin ardından hemşehrilerimizden gelen olumlu tepkiler bizleri mutlu etti. 6500 m² alandaki çalışmamızı ışıklandırma işlemlerinin ardından tamamlamış olacağız. Yılport Samsunsporumuza tüm müsabakalarında başarılar diliyor, 20 Ocak 1989'da geçirdikleri elim kaza sonucu vefat eden teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic’i bir kez daha rahmetle yad ediyorum” dedi.