Ak parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç’ın, Kızılırmak ve Altınkaya mahallelerinde gerçekleşen mitinginde yağmura rağmen coşku doruktaydı.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Kadın ve Gençlik Kolları, Cumhur İttifakı meclis Üyesi adayları, önceki dönem Ak Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven ve teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu mitingi her iki mahalleden çok sayıda vatandaş takip etti.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “, Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Av. Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Kadın-Gençlik Kollarımız, önceki dönem ilçe başkanımız Tuncay Yurduseven ve teşkilat mesuplarımızla bu akşam Kızılırmak ve #Altınkaya Mahallelerimizin Ortak Mitingini gerçekleştirdik. Yağmura rağmen bizleri yalnız bırakmayan, büyük bir teveccühle karşılayan hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum.” Dedi.