Bafra’da yürütülen hizmet ve çalışmalara ilişkin vatandaş memnuniyetini önemseyen ve bu amaçla vatandaşlarla Bafra’nın her noktasında görüşebileceklerini belirten Başkan Kılıç, Köy köy, sokak sokak ziyaret etmesi ve halkla kucaklaşmaya verdiği önem Bafralılar tarafından takdirle karşılanıyor.

HERKESİ DİNLİYOR.

Vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştiren Kılıç, esnafla da selamlaşmayı, hal hatır sormayı ihmal etmiyor. Ziyaretleri süresince güncel birçok meseleye de değinen Başkan Kılıç halkın mahallelerde yürütülen belediye hizmetlerine ilişkin sıkıntı, şikâyet ve isteklerini de dinliyor. Çözüm bulunması noktasında da elinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade ediyor.

“HALKIMIZLA KUCAKLAŞMAK TÖREMİZ GEREĞİ”

Bafra’da Belediye Başkanı olmanın kendini halktan soyutlamak demek olmadığını belirten ve insana hizmetin bu görevin en önemli kısmını oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç, "Vatandaşlarımızla kucaklaşmak töremiz gereği. Bu her zaman böyle olmuştur ve devam edecektir. Bafra’mızı geleceğe taşıyacak oldukça önemli ve etkili projelerimiz var. Bütün projelerimizi açıklayacağız. Lakin bizim en önemsediğimiz projemiz halkla kucaklaşmak” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZI ÖRNEK ALIYORUZ”

Başkan Kılıç: “Hakla kucaklaşmak, ayaklarına kadar gidip dertlerini dinlemek, sofralarına oturmak Cumhurbaşkanımız ve Parti liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan örnek aldığımız bir düsturdur. Bizler gelenek ve göreneklerimizin gereğini yapıyoruz. İçinden geldiğimiz halkın içinde olmak kadar doğal bir şey yok “ Dedi.

Gerçekleştirdiği her ziyarette halkın yoğun ilgi ve alakasıyla karşılanan Başkan Kılıç: “Biz uzaktan el sallayan olmadık, olmayacağız. Köylümüzün, kentlimizin, İşçimizin, memurumuzun emekçimizin, alın teri döken bu güzel kardeşlerimizin ayağına giderek sarılacağız. Kimseyi ötekileştirmeden herkesin elini sıkıp, herkese sarılmak bizim boynumuzun borcudur” Dedi.