AK Parti İlçe Teşkilatı Ocak ayı danışma meclisi toplantısı Bafra Öğretmenevi Konferans salonunda gerçekleşti.

Zaman zaman İlçe danışma kurulu toplantılarında ya da başka toplantılarda yaptığımız çalışmaları sürekli anlatıyoruz diyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Belediye de 3 türlü çalışmamız var bu üçünü birbirinden ayıramayız. “Sosyal Belediyecilik“ anlayışımızı ortaya koymamız lazım, diğer taraftan “Gönül Belediyeciliğini diğer taraftan da “icra belediyeciliğini” ortaya koymamız lazım.

MİLLET BAHÇESİ PROJESİ İPTAL OLMADI

Biz çok çalıştık deyip vatandaşımızın gönlünü alamazsak, ya da biz vatandaşın gönlünü sabah akşam kucaklaşıp, icraat yapmazsak ya da Sosyal Belediyecilik yapmazsak olmaz. Sosyal Belediyeciliğimiz de aş evimizde özellikle bin öğüne yakın yemek çıkartıyoruz. Pandemi sürecinde özellikle evde tek başına yaşayan vatandaşlarımıza, hastalıktan dolayı dışarı çıkamayan vatandaşlarımıza dahi bu hizmeti götürdük.

Millet Bahçesi Projesinden de bahseden Başkan Kılıç, bazı sosyal medyalarda projenin iptal olduğu gibi haberler çıkıyor, bu haberler asılsızdır. Bu proje halen devam ediyor, bu proje muhakkak yapılacak” dedi.