Her yaştan ilçe sakinin korona günlerine gerek kurallara uyulması ve gerekse evde kalmaları gereken süreçte ihtiyaçlarını temin etmekle birlikte, karamsarlıktan kurtarmak için gayret içerisinde olan Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesinin bu tutumu tüm kesimlerin takdirini kazanıyor.

T.B.M.M’nin 100.kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde kutlamak durumunda olan çocukların, hazırlanan 23 Nisan otobüsü ile selamlayan ve bayramın aynı coşku ile yaşanmasını sağlayan Başkan Kılıç, İlçede doğum günü 23 Nisan olan çocukları da yalnız bırakmadı.

Başkan Kılıç,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında doğan 2 si engelli 25 çocuğun doğum gününü gerçekleştirdiği ziyaretle kutladı.

Doğum tarihi 23 Nisan olan 25 çocuk ve aileleri tarafından mutlulukla karşılanan söz konusu ziyarette doğum günü pastalarını alan çocuklar Başkan Kılıç’a teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “ Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde olmak durumunda kalan çocuklarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Belediyemizin etkinliği ile eski coşkusunu aratmayacak şekilde kutladığımızı düşünüyorum. Doğum günleri 23 Nisan’a denk gelen 25 yavrumuzu evlerine gerçekleştirdiğimiz kısa süreli ziyaretlerle kutladık. Bu günleri hep birlikte atlatacağız. Bafra Belediyesi olarak biz her yaştan vatandaşımızın yanında yardımında olmaya gayret gösteriyoruz. Onların morallerini yükseltecek, karamsarlıktan kurtaracak adımları yine onlarla birlikte atıyoruz. Ele ele verdiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Bu vesileyle aziz milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100. Yılını bir kez daha kutluyorum.” Şeklinde düşüncelerini dile getirdi.