5-8 Temmuz tarihleri arasında 4 gün süren ve çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvanın finalinde Volkan Çimentepe ile Remzi Yurt mücadele etti.

Nefes kesen final karşılaşması sonucunda rakibi karşısında 40-23’lük skorla üstünlük sağlayan Volkan Çimentepe turnuva şampiyonu oldu.

Turnuvada üçüncülüğü Taner Gürcan, dördüncülüğü Cem Özkaya elde ederken en yüksek seri sahipliğini ise 10 sayı ile Remzi Yurt ve Cem Özkaya paylaştı.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül törenine, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve bilardo severler katıldı.

Bafra Gençlik Bilardo Salonu’nda yapılan ve 64 sporcunun mücadele ettiği 3 Bant Bilardo Turnuvası’na Bafra’nın yanında Türkiye’nin çeşitli yerlerinden de sporcular katıldı.

Ödül töreni sonunda düşüncelerini dile getiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve pandemi kısıtlamaları nedeniyle uzun süre sosyal faaliyetlerden uzak kalma durumda kalan hemşehrilerimiz için çeşitli organizasyonlar hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için sportif ve sanatsal aktivitelerden sonra her yaş grubuna hitap eden ve belediyemiz öncülüğünde ilk kez düzenlediğimiz bilardo turnuvamızın finalini hep birlikte gerçekleşirdik. Derece alan tüm sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Turnuvamızın açılışında da aramızda bulunan Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’a, hakemlerimize, katılım sağlayan tüm sporcularımıza, organizasyonda emeği olan herkese ve bizleri bu etkinliğimizde de yalnız bırakmayan saygıdeğer hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bafra’mızda benzer etkinlerde vatandaşlarımızla beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.