31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Seçimlerin ardından Samsun ve ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yeniden Bafra Belediye Başkanı seçilen Hamit Kılıç’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a ve heyetine kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Sayın vekilimizin ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan milletvekilimize şükranlarımı sunuyorum. Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, hem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde hem de milletvekilliği döneminde her zaman yanımızda olmuş, ilçemize önemli projeler kazandırmıştır. Bundan sonra da kendisinin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz.” Dedi.

“Seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diyen milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise, “Önemli olan sadece seçimi kazanmak değil, öncesinde olduğu gibi bundan sonrası için de hayırlı olması için dua etmek, aşkla, şevkle çok çalışmak lazım” dedi.

Milletvekili Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçimlerde halkımızın büyük teveccühünü almış Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a hayırlı olsun diyorum. Her birimizin gayesi şehirlerimize hizmet etmek. Hep beraber şehirlerimize nasıl katkılar sağlayabiliriz diyerek dertleniyor ve bunun için çalışıyoruz. İnşallah yeni süreçte de hep beraber el ele vererek daha önce de olduğu gibi birlikte hareket edeceğiz, güzel işlere imza atacağız”

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinden ocak ayında emekli olan Coşkun Öncel ve belediye birim müdürleri de ziyarette hazır bulundu.