Ziyarete Bilge Alev’in antrenörü Murat Gürsel, Atıcılık antrenörü Seda Şen ve Bilge Alev’in babası Erol Alev’de hazır bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç kısa sayılabilecek bir zaman diliminde elde ettiği derecelerle Milli takıma seçilme başarısı gösteren Bilge Alev’i bir kez daha tebrik etti.

Başkan Kılıç, “Belediye Gençlik Spor Kulübü (BSK) bünyesinde yetişip Milli Takıma seçilen sporcumuzun başarısı ile tüm ilçe gurur duyuyor. Kızımızın Norveç'te yapılacak olan Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası'nda da başarılarını devam ettireceğinden şüphemiz yok. Duamız ve desteğimiz kendisi ile beraber.” Dedi.

Milli sporcu Bilge Alev ise “Atıcılık kariyerimin başladığı ilk anlardan bu güne kadar Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç ve Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yöneticilerimizin desteğini her zaman yanımda hissettim. Milli takıma seçilmek hayalimdi. Bu hayali gerçekleştirmek ve Ülkemi temsil etmek çok güzel bir duygu. Norveç’te yapılacak şampiyonada da elimden gelenin en iyisini yapmak için gayret göstereceğim. Bu güzel hayali gerçekleştirmemde bana destek olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.