3236 m² alanda gerçekleşen proje çevre düzenlemelerinin ardından hizmete geçecek. 

Bafralıların ve bölge esnaflarının iklim koşullarından etkilenmeden daha sağlıklı ve modern bir ortamda alışveriş yapabileceği modern bir Pazar yerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak, “Bafra Belediyesi olarak pazar yerimiz konusunda standartları yükseltmek ve vatandaşlarımıza daha konforlu, daha modern pazar alanı kazandırabilmek amacıyla projelendirip yoğun çabalar sonucunda halkımızın hizmetine sunuyoruz. Projemizin inşaat aşamasında desteklerini ve hoşgörülerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Modern kapalı pazar yerimiz kadim şehrimize hayırlı olsun” dedi.

3236 m² alanda inşa edilen Kapalı Pazar Yeri, 100 m² şadırvana, 2700 m² otoparka sahip olup; cami ve pazaryerini bütünleştiren bir kentsel tasarım olarak hayata geçirildi.

Hasan Aslan Caddesi ve Lise Caddesi’ndeki giriş çıkışlarındaki trafik sıkışıklığına çözüm üretecek şekilde düzenlenen Kapalı Pazar yeri yaklaşık 100 araçlık otoparkla da desteklenmiş durumda.

Kapalı Pazar Yeri asıl rolünün yanında; peyzaj alanları ve mimari yapısıyla Bafra’nın ve bölgenin değerini artıracak bir proje olarak dikkat çekiyor.