Ziyaret ettiği her mahallede vatandaşların öneri ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Kılıç, yaşlı, genç, çocuklarla hasbihal ediyor hal ve hatırlarını soruyor taleplerini anında değerlendirmeye alıyor.

 “Ailemizle iç içe, yürek yüreğeyiz”

Ziyaret ettiği mahallelerde aileden biri gibi karşılanan Bafra belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Sürekli ifade ettiğimiz gibi Bafra olarak bizler büyük ve çok güzel bir aileyiz. Ailemizin tüm fertleriyle gece gündüz demeden bir aradayız. Tüm acı ve mutlu günlerimizde birbirimize destek oluyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını birlikte çözüyoruz. Ziyaretlerimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi’nin selamlarını kendilerine iletiyoruz, bu vatandaşlarımızı oldukça mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın sıcak, samimi ve içten ilgileriyle karşılaşıyoruz. Onlardan aldığımız enerji ve yansıyan aidiyet duygusu çalışma azmimizi artırıyor. Her çalışmamızı vatandaşlarımızla hep iç içe hep yürek yüreğe sürdürüyoruz” dedi.

 “Tevazu… Samimiyet… Gayret”

Başkan Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamaları “İlçemize değer katacak yatırım ve hizmetleri çalışanlarımızla birlikte ilçemize kazandırmanın gayreti içindeyiz. Bütün bu çalışmalarda hemşehrilerimizin dua ve desteğini her zaman yanımızda hissettik. Bafra’da vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda aynı azim ve kararlılıkla; tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizle iç içe olmaya gayret edeceğiz” şeklinde sürdürdü.