Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesi ile Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Elif Akkaya, Samsun Hâkimliği'ne atandı. Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na ise Trabzonlu olan 2011 yılında mesleğe başlayan Ordu Hakimi Eyüphan Kılıç atandı.

Bafra Adliyesi'nde kararname sonrası 13 hakim ve savcı Bafra'dan ayrıldı. 14 hakim ve savcı göreve başlayacağı öğrenildi. 10 hakim ve savcının da ilk görev yeri Bafra oldu.

İŞTE BAFRA'YA ATANAN
YENİ HAKİM VE SAVCILAR

Bayram sonrası Bafra'da göreve başlayacak hakim ve savcılar şu şekilde; "Ayşenur Abay Yüksel Kars Hakimliği'nden Bafra Hakimliği'ne, Münür Yüksel Akçadağ Cumhuriyet Savcılığı'ndan Bafra Cumhuriyet Savcılığı'na, Hatice Sümeyra Boyacı Bursa Hakim Adayı Bafra Hakimliği'ne, Mevlüt Sancar Göktepe Ankara Batı Hakim Adayı Bafra Hakimliği'ne, Merve Keleş Bakırköy Hakim Adayı Bafra Hakimliği'ne, Elif Eken Samsun Hakim Adayı Bafra Hakimliği'ne, Elife Durmuş Samsun Hakim Adayı Bafra Hakimliği'ne, Saim Yetkin Diyarbakır Hakim Adayı Bafra Hakimliği'ne, Esra Nur Çelik Bakırköy Cumhuriyet Savcı Adayı Bafra Cumhuriyet Savcılığı'na, Alpay Demirtaş Gümüşhane Cumhuriyet Savcı Adayı Bafra Cumhuriyet Savcılığı'na, Halil İbrahim Eraslan Ankara Cumhuriyet Savcı Adayı Bafra Cumhuriyet Savcılığı'na, Muhammet Güler Erzurum Cumhuriyet Savcı Adayı Bafra Cumhuriyet Savcılığı'na Muhammet Onuralp Narin Konya Cumhuriyet Savcı Adayı Bafra Cumhuriyet Savcılığı'na.