Samsun´un il ve ilçelerinde görev yapan Zabıta ve Ruhsat Denetim müdürleri 19 Mayıs Belediyesi Zabıta müdürlüğü organizasyonu ile 19 Mayıs Belediyesi Safiye Ölmez Kadınlar Kültür Merkezinde kahvaltıda bir araya geldi. Zabıta teşkilatının ortak sorunlarının konuşulduğu kahvaltı programına 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu´da katıldı.

Samsunumuzun il ve ilçelerinde görev yapan Zabıta ve Ruhsat Denetim memurlarını 19 Mayıs İlçesinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’Bu toplantıların aranızdaki organizasyonun iyi sağlanması açısından önemli olduğunu ve Belediyelerimizdeki diğer birimlerinde bu şekilde toplantılar yaparak, ilçelerdeki sorunları ortak bir noktada çözüme kavuşturması açısından kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.’’ dedi.

MODERN BİR 19 MAYIS İSTİYORUZ

19 Mayıs İlçesini modern bir görünüme kavuşturmak istediklerini ve Cadde ve Sokaklarda işgali önlemek için sağlıklaştırma çalışmasına başladıklarını belirten Başkan Topaloğlu; ‘’ İlçe Merkezinde yani Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların dış cephe giydirmeleri ve tamiratlarının yapılması için belediye meclisimizde karar aldık. Bina sahiplerine tebligat göndererek, belirlediğimiz bazı renkleri kullanarak bir yıl içinde bu binaların dış cepheleri yapılacak. Bina giydirme işlemlerinin ardından işyeri tabelalarının sağlıklaştırılmasını sağlayacağız. Doğalgaz çalışmalarının da tamamlanmasının ardından ana cadde üzerindeki kaldırımlarımızı düzenleyerek işgali ortadan kaldıracağız. Bu çalışmayı 2018 yılında bitirmek istiyoruz.dedi

SORUNLARA ORTAK ÇÖZÜM

19 Mayıs Belediyesi Zabıta Müdürü Kemal Barış işe konuşmasında “Teşkilatımızın ortak sorunlarını konuşmak ve çözüm önerileri üretmek amacı ile programlar düzenliyoruz. Bunun üçüncüsünü 19 Mayıs ilçemizde gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Osman Topaloğlu’na ve katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.