Kocaeli Barış gazetesi muhabiri Merve Dişli,19 Mayıs Belediyesi’nin koronavirüs(Covid-19) önlemlerine dikkat çekmek için Yeşilçam sanatçılarının repliklerinden oluşan afişleri’nin Kocaeli Büyükşehirden kopyaladığını ifade etti.

Kocaeli Barış Gazetesi Muhabiri Merve Dişlinin yazısı:

Samsun’un 19 Mayıs Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin korona virüs tedbirleri kapsamında uyarı amaçlı hazırladığı Yeşilçam yıldızlarıyla dolu afişleri adeta kopyaladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda korona virüs tedbirleri kapsamında Yeşilçam filmleriyle yaptığı uyarı afişleri çok beğenilmiş, Türkan Şoray, Kemal Sunal, Münir Özkul, Filiz Akın’ın bulunduğu ilan panolarıyla kentin dört bir yanı donatılmıştı. Vatandaşa Yeşilçam replikleriyle seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi korona virüs tedbirlerine uyulması için vatandaşlara afişlerle çağrıda bulunmuştu. Samsun 19 Mayıs Belediyesi’nin de bu çalışmayı resmen kopyaladığı görüldü. ‘Çöpçüler Kralı’, ‘Şabanoğlu Şaban’, ‘Al Yazmalım’, ‘Çiçek Abbas’, ‘Neşeli Günler’ gibi film sahnelerindeki akıllara kazınan Yeşilçam sanatçılarının repliklerini kullanan 19 Mayıs Belediyesi de vatandaşların tedbirlere uyması noktasında dikkat çekti.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİRİN 3 AY ÖNCE ASMIŞ OLDUĞU AFİŞLER

19 MAYIS BELEDİYESİNİN BUGÜN ASTIĞI AFİŞLER