19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Şehir Buluşmaları kapsamında 19 Mayıs İlçesinde üniversite öğrencileri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve dernekler ile buluştu.

Şehir buluşmalarında ilçenin kanaat önderleriyle, STK ve kamu kurumlarının temsilcileriyle çeşitli zamanlarda bir araya geldiklerine ifade eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Bir şehirde yaşayan insanlar, aile olma şuuruna sahip olmuşlarsa orada birlikte, beraber yaşayabilme kültürünü en iyi şekilde ortaya koyabilirler. Yeri geldiğinde önemli başarılara imza atabilirler ya da ihtiyaç duyulduğu vakit ulusal zorluklara birlikte göğüs gerebilirler. Bunun en güzel örneğini 15 Temmuz gecesi gördük. Bir ve beraber olarak vatanımıza, bayrağımıza, devletimize sahip çıktık. Allah şükürler olsun geride bıraktığımız zaman zarfında birbirimizle tanış, arkadaş ve kardeş olduk; birbirimizi bütünledik, birbirimizle zenginleştik. STK’larımızın davetlerine koşa koşa icabet ettik. Derneklerimizle, sendikalarımızla, sivil toplumun gönüllü kuruluşlarıyla beraber olmayı kendimiz için onur saydık.” dedi.

 2019 yılının dönüm noktası olacağını belirten Başkan Topaloğlu, 16 yıl öncesinin Türkiye’sinin çok iyi biliyoruz. Şuan geldiğimiz noktayı iyi görmek gerek. 2019 gibi, Türkiye’nin en önemli süreçlerinden birini yaşayacağız. 2019 dönüm noktamız. Türkiye’nin 2023 yolundaki kararlarını vereceğiz. Bu ülkenin riske atacak zamanı yok. Bu ülkenin tam yol ileri gitmeye ihtiyacı var. Bu ülkenin kazandıklarını kaybetmemesi için AK Partili olalım ya da olmayalım 2019’da daha güçlü bir Türkiye için yine Recep Tayip Erdoğan’la beraber olmak için mücadele etmek zorundayız." diye konuştu.

Şehir Buluşmaları toplantılarına, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven ve Yerel Yönetimler Başkanı Şevket Keşkekçi ‘de katıldı.