Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin 20. haftasına girilirken 1930 Bafraspor Şampiyonluk ve Playoff yolunda puan kaybetmek istemiyor. Final değerinde 5 kader maçına çıkacak olan 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal ve Kulüp Başkanı Fatih Yıldız açıklamalar da bulundu.

“ Şimdi Hem Şampiyonluk ve Playoff İçin Umudumuz Arttı ”

Topal, 1930 Bafraspor olarak daha önce playoff yolunda umudumuz vardı ama şimdi lig öyle bir hal aldı ki biz de dahil 7 takımında Şampiyonluk ve Playoff yolunda son 5 kader karşılamasına girdiğini ifade etti.19. haftasını geride bıraktığımız Süper Amatör liginde 10 galibiyet 7 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 37 puanla 3. sırada yer alıyoruz. Lider Havza Belediyespor ile ilk devre bittiğinde 13 puan farkını ikinci devrenin başlamasıyla birlikte puan farkını 3 puana indi. Daha önce Playoff umudumuz vardı ama şimdi Şampiyonluk umudumuz da fazlasıyla arttı. Son günlerde 1930 Bafraspor’umuz için güzel şeyler olmaya başladı.Başta Bafra İlçe Belediye Başkanımız Zihni Şahin olmak üzere değerli İş Adamlarımız ve Oda başkanlarımız takımımız için taşın altına eline koyarak takıma sahip çıktılar. Her şey umduğumuz gibi olacağına inanıyoruz. Dedi.

“ Ligde İşler İyice Arap Saçına Döndü Ligde Kimin Ne Sürpriz Yapacağı Belli Değil”

Süper Amatör ligde işler iyice karma karışık oldu. Ligin son 5 kader karşılaşması sonucunda 1930 Bafraspor ve diğer 6 takım da hem şampiyonluk ve playoff şansları fazlasıyla devam ediyor. Şampiyonluk ve Playoff yolun da lider Havza Belediyespor, Termespor, 1930 Bafraspor, Samsun Yolspor, Samsun Türk Telekomspor, Tekkeköy Belediyespor ve Vezirköprü Belediyespor’un da içinde aldığı 7 takım 5 kader haftasına girdi. 1930 Bafraspor olarak bizler için her karşılaşma final değerinde olacak. Her karşılaşmayı Final havasında oynayacağız. Çünkü artık 7 takımında şansı var ve puan durumu da oldukça ilginç bir hal aldı. 1930 Bafraspor olarak son 5 final kader maçında teknik kadro ve yönetim olarak inancımız tam. Ligin 20. haftasın da Termespor ve 1930 Bafraspor olarak maç yapmadan bay geçeceğiz. Ama bizleri oldukça yakında ilgilendiren lider Havza Belediyespor ile yakın takipçilerinden Samsun Yolspor Pazar günü Havza’da puan mücadelesi verecekler. Diyerek sözlerine devam etti.

“ Cefakâr Taraftarımıza Büyük İş Düşüyor Bizleri Yalnız Bırakmasınlar “

Topal, arkamızda her zaman 12 güç olarak gördüğümüz cefakâr taraftarımıza da büyük işler düşüyor. Ligin ikinci yarısına 1930 Bafraspor’a yakışır şekil de ve oldukça istekli başladık. Emin adımlarla lig ilerliyoruz, ligde şimdi öyle bir konuma geldik ki şuan ki lig sıralamasın da Şampiyon olmamızda mümkün. O yüzdendir ki 5 Final kader maçların da oldukça fazla taraftara ve desteğine ihtiyacımız var. Eski günlerdeki gibi tıklım tıklım stadı doldurmalarını istiyoruz. Bu karşılaşmalar da bizleri yalnız bırakmasınlar, takıma sahip çıksınlar ve desteklesinler. Zor karşılaşmalar olacak ama İnşallah onların ve bizlerin arzuladığı Bölgesel Bal ligine çıkmak için elimizden ne geliyorsa onlar ve şehir için yapacağız, bizlere güvensinler diyerek sözlerini tamamladı.

“ İkinci Devre 1930 Bafraspor Damgasını Vurdu”

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ise çok zorlu final değerinde 5 kader karşılaşması bizleri bekliyor. Ligin ikinci yarısıyla birlikte farlı bir takım olduk. Artık son 5 hafta final maçlarımızı oynayacağız ve her maçı da tek tek final ve kader maçı olarak görüyoruz. 1930 Bafraspor olarak bu 5 final kader maçında da puan kaybetmemek ve kazanmak olacak. Oldukça son 5 haftasına girdiğimiz ligde hesaplar iyice karıştı ve değişti. Çünkü ligde lider Havza Belediyespor başta olmak üzere 6 takımın da hem şampiyonluk hem de playoff umudu sürüyor. Tabi ki de 1930 Bafraspor olarak bu 5 final kader maçını kazanırken rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz.1930 Bafraspor olarak bu yıl ya Şampiyonluk ve Playoffu göğüslemek istiyoruz. Bu önemli 5 kader maçlarında taraftarlarımıza büyük işler düşüyor. Onları takımımızın 12 adamı olarak yanımızda görmek ve desteklemelerini istiyoruz. Ligin 20 haftasına girilirken ligde 19 karşılaşma sonrası 10 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyet,51 gol atıp 19 gol yiyen 32 averajla 37 puanla 3 sırada yer alarak şampiyonluk ve playoff umutlarımız fazlasıyla sürdürüyoruz. Ligin bitimin de ipi göğüsleyen taraf inşallah 193 Bafraspor olarak biz oluruz. Bu futbol şehrine de Bölgesel lig Bal ligi yakışır, diyerek sözlerini tamamladı.