AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde 31 Mart seçim çalışmalarını sürdürdü.

Alaçam'da programına başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Yakakent ilçesinde programa devam edildi. Her iki ilçede teşkilat toplantısı, esnaf ziyareti ve halk buluşmaları gerçekleşti. Alaçam'da Cumhur İttifakı adayı İlyas Acar, Yakakent'te Hüseyin Kıyma, Büyükşehir'de Mustafa Demir'e destek istendi.

Programlarında açıklamalarda bulunan Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı'nın başarısının Türkiye'nin geleceği açısından önemine değinerek, tüm adaylara gönülden, güçlü destek verilmesiyle hizmet, kalkınma sürecinin devam edeceğini söyledi.

"GÖNÜLLER BİR OLDUKTAN SONRA HER ENGEL AŞILIR"

Alaçam ve Yakakent ilçelerinin Samsun'un gelişim yönünden en gözde ilçeleri arasında olduğunu ifade eden Yılmaz, "Kalkınmanın, gelişmenin önünde hiç bir engel olmamalı.  Cumhur İttifakımızın adayları en iyi hizmeti halkımıza sunma noktasında kararlı ve odaklanmış durumda. 31 Mart büyük bir gelişim ve dönüşümün tarihi olacak.  Halkımızın Cumhur İttifakı'na olan güvenini sahada çok iyi görüyoruz. Adaylarımız görev alanlarıyla ilgili yeni çalışma dönemine çok iyi hazırlandı ve her kesimi memnun edecek projelerle yola çıktı.  Gönül ise bizim vazgeçilmezimiz. Gönüller bir olduktan sonra her zorluğu, engeli birlikte aşarız." diye konuştu.

"İCRAATLARIMIZLA HALKIMIZIN KARŞISINDAYIZ"

Samsun'un Türkiye için önemli bir değer olduğunun altını çizen Yılmaz, "Değere değer katmak, onu gelecek nesillere en iyi şekilde taşımak  hepimizin vazifesi. Hiç bu zamana kadar lafla iş yapmaya çalışmadık, icraatlarımızla halkımızın karşısına çıktık. Zaman kavramını en iyi şekilde kullanarak kentimizi nakış gibi işlemeye çalıştık. Allahım'a şükürler olsun ki, halkımız hep yapılanların değerini bildi, bunun için çalışkan, güven duyulan kadrolara görev verdi. Cumhur İttifakımız da bu sürecin şuan mihenk taşı oldu." şeklinde konuştu.

Alaçam'da kendisinin fotoğrafının resmedildiği karakalem tablo hediye edilen Yılmaz, nazik davranıştan ve sanatçının emeğinden dolayı teşekkür etti.