Bafra Milliyetçi Hareket Partisi 2019 Yerel seçimlere odaklandı.

2019 yılının seçim maratonu, Mart ayında Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyelikleri, İl Genel Meclisi Üyelikleri ve Muhtarlık seçimlerinin yer alacağı yerel seçimler ile başlayacak. Bafra genelinde değişik görevlere yaklaşık 300 kişinin seçileceği bu seçimleri en çok anlamlı kılan muhtar ve belediye başkanlığı seçimleri olacak.

İKİ PARTİ ARASINDA GEÇİYOR…

Bafra Belediye Başkanlığı seçimleri de genelde Ak Parti ve MHP arasında geçen ama genellikle Ak Partinin üstünlüğü ile sonuçlanan bir seçim geçmişi var.

14 YILDIR KAZANAMIYOR..

MHP Bafra’dan yaklaşık 14 Yıldır (3.Dönem) Belediye Başkanlığını kazanamıyor.MHP En son Bafra Belediye Başkanlığını  1994-2004 Yıllarında Rahmetli Hasan Aslan’la 2 Dönem üst üste Kazanmıştı.

MHP BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALMAK İSTİYOR…

Mhp li Partilerle görüştüğümüzde herkesin ortak görüşü Adaylık için  Abdurrahman Çamaş, Eski MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, 27.Dönem Milletvekili Adayı olmuş az bir farkla meclise gidememişti.Şimdi  partililer Abdurrahman Çamaş’ın Belediye Başkan Adayı olmasını ve 14 Yıldır Kazanamadıkları Belediye Başkanlığını kazanmak istiyorlar.

Not:Abdurrahman Çamaş’ın partililer tarafından aday ol diye  yoğun bir baskı altında olduğu ve adaylığa sıcak baktığı gelen bilgiler arasında