Gıda Mühendisimiz tarafından hazırlanan aylık yemek listesi ile öğrencilerimize sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi atıştırması olmak üzere 3 öğün yemek verilmektedir.

Türkçe, Drama, Müzik, Sanat, Hareket, Oyun, Fan, Matematik, Değerler Eğitimi, Okuma-Yazma gibi etkinliklerle öğrencilerimizin tek tek ve toplu halde gelişimlerine destek olunmaktadır.

Branş derslerimiz; haftada 10 saat İngilizce, 2 saat Kuran-ı Kerim, 2 saat Beden Eğitimi, 1 saat Almanca, 1 saat Drama, 2 saat Görsel Sanatlar, 2 saat Müzik şeklindedir. Böylelikle öğrencilerimiz sınıf öğretmeni dışında farklı branş öğretmenleriyle de birlikte olurlar. Bu deneyim çocuğun dil gelişim, ahlak, maneviyat, hayal dünyası ve sosyalleşme açısından büyük önem taşır.

Bununla birlikte çocuklarımız haftada birer saat Akıl Oyunları ve Havacılık-Roket Atölyesine götürülmektedir.

Akıl Oyunları atölyemizde, çocukların sahip oldukları, zekâ potansiyellerinin farkına varmalarının sağlanması, geliştirilmesi, problemler karşısında yeni çözümler üretmeleri vb. becerileri kazanmalarını hedeflemekteyiz.

Havacılık ve Roket atölyemizde, çocuklarımız kâğıt ve karton modeller üzerinde uçuşun fiziğini kavrayarak işbirliği içerisinde verimli vakit geçirmektedirler.