Yerel ve genel siyasi gelişmeler üzerinde gençlere fikirlerini açıklayan Başkan Osman Topaloğlu, 24 Haziran seçimleri öncesi oluşan bu yönetime önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu konuşmasında “Görevi sizlere devreden Caner Göktepe kardeşimize çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Cem Emre Çakan kardeşimizin başkanlığında oluşan bu yeni yönetime ise görevlerinde başarılar diliyorum. 24 Haziran seçimleri öncesinde hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. AK Parti gençlere her zaman önem vermiştir ve elde edilen başarılarda gençlerimizin büyük emeği var. Ben bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada gençlerimizin her zaman yanında olacağım.” dedi.

Dünya Müslümanlarının Seçimi

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin dünya Müslümanları açısından önemli olduğunu vurgulayan Başkan Topaloğlu; ‘’ 24 Haziran seçimleri herhangi bir seçim değildir. Şer odaklarının üzerimize geldiği, dünya Müslümanlarının umudu olan Türkiye’nin kader seçimidir. İnşallah Cumhur İttifakı ile birlikte Türkiye daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçecektir. 24 Haziran, Ülkemizin 2023, 2053,2035 ve 2071 hedeflerine ulaşmamızdaki önemli bir basamaktır.’’dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Cem Emre Çakan da, devraldıkları bayrağı daha yukarı taşıyacaklarını belirterek, 24 Haziran seçimleri için bütün enerjileri ile çalışacaklarını söyledi.