Samsun'da görevinden istifa eden AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı'nın koltuğuna rekor başvuru. AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığına 11 kişinin talip olduğu bildirildi.

Samsun'da geçtiğimiz hafta başkanlık görevinden istifa eden AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı'nın yerine geçmek için 11 kişinin aday olduğu öğrenildi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, bugün düzenlediği toplantıda, istifa eden AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Kalaycı'nın yerine geçmek için 11 kişinin başvuruda bulunarak aday olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde AK Parti 19 Mayıs İlçesinde bu nedenle temayül yoklaması yapıldığını belirten Muharrem Göksel, "11 kişi 19 Mayıs İlçe Başkanı olmak için aday oldu. Bu adaylarımızı, teşkilat üyelerimize sorarak, kimi başkan olarak görmek istediklerini sorduk. Temayül yoklaması sonuçları genel merkeze gitti. Burada temayül yoklamasında 11 kişi arasınndan ilk üç'e giren isimler belirlenecek ve daha sonra bu üç kişi arasından bir ilçe başkanı seçilerek ataması yapılacak." dedi.