Ziyaretlere önem veren Şenocak bugün ise Bafra OSB’DE bulunan Kaldırma Makinaları Sanayine (KALMAKSAN) ziyarette bulunarak Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şeker ve işçilerle bir araya geldi.

Ziyarette KALMAKSAN Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şeker Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak’a A.Adaylığı için çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.

Şeker ayrıca KALMAKSAN hakkında açıklamalarda bulundu.

Şeker açıklamasında,’’ 1983 yılında İstanbul’da kurulan Kalmaksan A.Ş. şirketimiz elektrikli vinç (250 kg’dan 5 ton’a kadar), manuel işfor ve elektrikli işfor (asma iskele makinesi), mekanik ceraskal (0,5 ton’dan-12 ton’a kadar), trifor, hubzuğ, apaçi, şaryo arabası ve kablo arabası gibi kaldırma ve iskele makinaları imal etmektedir.



Uzun yıllar İstanbul ve Ankara’daki fabrikalarında üretim yapan firmamız artan ürün talebini karşılamak ve üretim kapasitesini artırmak için 2007 yılında Samsun’un Bafra ilçesinde  20.000 m2 açık alan üzerine 5.000 m2 kapalı alanda fabrika binası kurmuş, imalat faaliyetlerine burada devam etmeye başlamıştır. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden işletmemiz makine parkını da genişleterek CNC torna tezgahları ve CNC dik işleme tezgahlarından oluşan yarı mamül üretim tesisi, montaj bölümü, galvaniz kaplama, ısıl işlem ünitesi, boyahane ve test laboratuarından oluşan entegre bir tesis haline gelmiştir.’’dedi.

Ak Parti’den Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak ise işçilerle bir araya geldiğinde hayırlı olsun dileklerine ilk önce teşekkür etti. Şenocak açıklamasında,’’ Önümüzdeki seçimlerde de AK Parti adına sloganı gönül belediyeciliği. Belediye İnsanın doğumdan ölüme kadar her aşamada yanında olmanız bir gereken bir kurumdur. Gerek meslek hayatımda gerekse belediyecilik anlamında yaşadığımız süreç içerisinde belediyecilik anlamında neler yapılabilir neler olabiliri yapabilecek konumdayız. Bu konuda birikimimiz, tecrübemiz mevcuttur.

Tek bir amacımız var, bu memlekete hizmet etmek. Ben burada doğdum. Avukat oldum. Görevimi de Bafra’da yürütüyorum. Hukuk fakültesini bitirdiğimde dönem arkadaşlarımla birlikte İstanbul’da işimiz hazırdı. Ama ben Memleket sevdası ağır basınca Bafra’ma geri döndüm. Bu memleketin havasını soluduk, suyunu içtik. Ekmeğini yedik. Dolayısıyla bu memlekete borcumuz var. Bir şehirde doğup büyürsünüz. O şehir seni büyütmüştür, bir yerlere getirmiştir. Senin de o şehre karşı sorumluluğun olması lazım. Biz o bilinçle hareket ediyoruz. Talip olduğumuz iş kolay bir iş değil. Çok sorumluluk, aynı zamanda da vebal isteyen bir iş biz bunların farkındayız. Ben bu memleketin evladıyım. İçinizden biriyim. 10 yıldır da siyasetin içerisindeyim. Hem Bafra Belediyesinde hem de Samsun Büyükşehir Belediyesinde önemli görevlerde bulundum. Bafra’nın sorunlarını, sıkıntılarını ve de beklentilerini çok iyi biliyorum. Bilhassa Belediye nedir, mevzuat nedir bunları da son 10 yıldır hep gördüm ve icraatın içerisinde oldum.’’diyerek sözlerini tamamladı.