ERDOĞAN’LA GÖRÜŞÜLDÜ.

AK Parti Bafra Gençlik Kolları, bir dizi ziyaret ve etkinliklere katılmak üzere Ankara'ya gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bafra’yı anlattı.

AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan ve yönetim kurulu üyelerini  AK Parti Genel Merkezinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslanla birlikte  Kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süre Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan’la samimi bir ortamda  sohbet etti.

ERDOĞAN BAFRA’NIN OY ORANINI SORDU

Erdoğan,Gençlik kolları Başkanı Arslan’a 31 Mart Yerel seçimlerinde Bafra nasıldı diye sordu.Arslan ,yerel seçimlerde 66,26 aldıklarını ama 2023 seçimlerinde daha çok çalışıp daha fazla oy alacağını söyledi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK

Arslan: seçimlerde Milletvekillerimiz,İlçe Başkanımız,Cumhur ittifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,İlçe Yönetimimiz,Kadın Kolları,Gençlik kolları ve Cumhur ittifakı ortağımızla uyum içinde çalıştıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maşallah iyi bir sonuç  sizleri tebrik ediyorum. İnşallah daha iyi olacaksınız  çalışmaya devam dedi ve Bafra’ya selamlarını iletti.