AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz,İlçe Yönetim Kurulu ile birlikte stantları tek tek ziyaret ederek teşkilat mensuplarından bilgi aldı.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI

Yeni üye kayıtlarıyla ilgili bir açıklama yapan Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, "Merkez Gençlik Kolları teşkilatı olarak bir yandan vatandaşlarımızın nabzını tutmak için saha çalışmalarımıza devam ediyoruz bir yandan da yeni üye kayıtlarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de yeni üye çalışmalarımızın startını verdik.Dedi.

AK PARTİ KADIN KOLLARI

AK Parti Bafra İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri tarafından, 100.Yıl Bulvarına üyelik standı açıldı.

Ak Parti Bafra İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan üyelik çalışmalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kurulan stantta, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuldu. Üye olmak isteyenler, form doldurarak Ak Parti İlçe Başkanlığı'na üye oldular.

Seçimden seçime değil her zaman sahada olduklarını ve aynı heyecan İle her daim çalıştıklarını söyleyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, " “Gönüldaşlarımızı üye yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşımızın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye olan sevgisi ve teveccühü İle karşılaşıyoruz. İlçe merkezinde ve mahallelerde her gün sık vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bizlerden destek ve tavsiye isteyen vatandaşlarımızı dinliyoruz. Dedi

BAŞKAN SEMİZ TEK TEK GEZDİ

Stantları tek tek gezen Başkan Semiz; Bafra'mız her dönem AK Partimize ve cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösteriyor. Buradan tüm Bafra halkını yaptığımız yeni üye çalışmalarında, partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyorum. Üye kayıt işlemlerimize vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var. Bu güzel ilgiden dolayı bütün hemşehrilerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Üye çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonraki günler de devam edecek. Bu çalışmada yoğun destekleri olan, ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve belediye meclis üyelerimize ve mahalle başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Semiz Son Olarak,Bundan sonra da yine vatandaşımızla yep yeni başarı hikayeleri yazmak için adeta bir gönül seferberliği ile yeni üye kayıtlarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm dava arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Partimize yeni üye olan kardeşlerimi de şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.