AK Parti Bafra Gençlik Kolları eski başkanı Adnan Günal’ın yerine AK Parti Genel Merkezinin belirlediği tek liste ile Kongreye giren Murat Arslan oldu

AK Parti Bafra Gençlik Kollarının 5. Olağan Kongresini Bafra Kültür Merkezi’nde yapılan yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti Bafra Gençlik Kolları eski başkanı Adnan Günal’ın yerini AK Parti Genel Merkezinin belirlediği tek liste ile giren Murat Arslan Adnan Günal’dan görevi teslim alarak 5. AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı oldu.

YOĞUN KATILIM OLDU

AK Parti Bafra Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Çamaş, İsmail Kurt, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Avukat İbrahim Semiz, Eski AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Bafra Belediye Meclis Üyeleri ,Ak Parti Bafra İlçe Yönetimi,AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, eski ve yeni 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent AK Parti Gençlik kolları başkanları, çok sayıda AK Gençler ve Partili katıldı.

Kongere Selçuk Ersin’in Kuran – ı Kerim Tilaveti okumasından sonra Şehitlerimiz için Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla devam etti.

2009 yılından 2018 yılına kadar 9 yıldır AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Adnan Günal’ın veda ve açılış konuşmasında;

ŞİMDİ DEVİR ZAMANI

Bafra Eski Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal “Acısıyla tatlısıyla güzel zamanlar geçirdik. Çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda Partimiz’in bize aşılamış olduğu bilinçle gençlerimizi hem ahlaki, hem davranış hem de vatanına milletine özverili bir evlat yetiştirmek adına gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık ve uğraştık. Şimdi bir devir zamanı, bayrak değişimi zamanı. Bu çok fedakârlık isteyen bir iş. Benim yerime gelecek olanında bizler gibi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğine ve görevimi laikiyle yerine getireceğinden eminim” dedi.

BU FEDAKÂRLIK İSTEYEN BİR İŞ

Günal konuşmasına şu şekilde devam etti. “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğa’nın gençlere verdiği bu fırsatlar ve bu yatırım fedakârlık isteyen iştir. Ben yeni başkan ve yeni yönetimi oluşturan genç arkadaşlarımızdan tavsiyem hiç durmadan çalışmak, yani Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği bu yolda devam etmek.

GÖZÜM ARKADA KALMAYACAK

Ben burada sadece AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığını devir teslim etme zamanı geldiği için buradayım. Görevimi Murat Aslan genç arkadaşıma gözüm arkada kalmadan bırakıyorum. Ama AK Parti için çalışmaya her zaman devam edeceğim. Burada bana yaklaşık 9 yıldır Ak Parti Gençlik Kolları görevi yaptığım sürece başta Belediye Başkanımız Zihni Şahin olmak üzere AK Parti kurucu üyeleri, Eski İlçe Başkanları, Yeni İlçe Başkanlarımıza, AK Parti Kadın kolları başkanlığımıza, Ak Parti Gençlik Kollarında görev yapan ve kısacası AK Parti ailesine gönül veren herkese teşekkür ediyorum ve hakkınızı helal edin” diyerek konuşmasını tamamladı.

Kongrenin sonunda AK Parti Samsun Gençlik Kolları başkanı Caner Göktepe AK Parti Bafra Gençlik Kollarında 9 yıl yaptığı hizmetlerinin ardından görevini Murat Arslan’a devreden Adnan Günal’a Plaket taktim etti. Daha sonra görevi Adnan Günal’dan devir alan Murat Arslan’da eski başkanı unutmayarak AK Parti Gençlik kollarında yapmış olduğu hizmet ve çalışmaları için üzerinde Kuran –ı Kerim yazan tabloyu hediye etti.

AK Parti Bafra Gençlik Kolları 5.Olağan Kongresi çekilen fotoğraflarla son buldu.