Başkan Semiz:“Devletimiz gençlerimizin gelişmesi ve geleceğe emin adımlarla yürümesi için her türlü desteği vermekte. Baframız’ın spor turizminde tesisleşme hamlemiz artarak devam edecek. Hedefimiz spor organizasyonlarıyla Baframız’ın  turizmine ve ekonomisine katkıda bulunmaktır. Dedi.

BAFRA’DA 7’DEN 70’E SPOR

Semiz:”Gençlerimizi donanımlı hazırlama yolunda her türlü fırsatı bugün olduğu gibi bundan sonra da daha güçlü bir şekilde ortaya koyacağız. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, engelli engelsiz herkesin spora erişimini 7/24 sağlamanın çalışmasını yapıyoruz ve önemli bir başarı kaydettik. "2002 yılından bu yana Baframız’a çok sayıda spor tesisi kazandırıldı. 7'den 70'e herkes spor tesislerinden faydalanabiliyor, çeşitli aktiviteler yapabiliyor.

GEELECEĞİMİZE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Gençlerimiz bugünün fidanları, yarının çınarlarıdır. Attıkları her adım Türkiye’nin kilometre taşıdır. Spor yapan, sporu seven, sporcuyu destekleyen öyle bir nesil yetiştiriyoruz ki, bu nesil bizim geleceğimizi teminat altına alacak” dedi. “Geleceğimize yatırım yapmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Semiz, “2002-2020  yılları arasında Bafra’ya yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi…

BAFRA’YA YAPILAN SPOR YATIRIMLARI

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Gençlik Merkezi Basketbol Sahası

5000 Kişilik Şehir Stadyumu

Gençlik Merkezi

Şehit Mustafa Serin Atış Poligonu

Gençlik Merkezi Halı Sahası

2000 Kişilik Spor Salonu

Gençlik Merkezi Tenis Kortu

Kamp Eğitim Merkezi

Yaşar Doğu Güreş Salonu

Bafra’nın muhtelif mahallerine halı saha

Gençlik ve spor yatırımlarının Bafra'ya kazandırılmasında emeği geçen başta; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Önceki dönemlerde görev yapmış Gençlik ve Spor Bakanlarımıza, Mevcut Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’na,Ak Parti Samsun Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımız’a  Teşekkür ediyorum dedi.