“Adayımızın belli olmasından sonra bir toplantı yapalım dedik. Belediye Başkanımızı tabi herkes tanıyor ama kendisi de basına bir bilgi vermek istedi. Bafra Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamit Kılıç oldu. Cumhur İttifakı ile birlikte bu seçime giriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam ve Asarcık`ta biz de diğer ilçelerde adaylarımızla Cumhur İttifakı için var olacağız. Hamit Kılıç ile 8 aylık bir süre boyunca çalıştık. Hemşerilerimiz kendisinin yoğun bir şekilde aday gösterilmesini istedi. Sonuçta da adayımız Hamit Kılıç oldu ”dedi.

BAFRALILAR HAMİT KILIÇ'I İSTİYORDU

Semiz konuşmasında, Başkan Kılıç 8 Aylık "Belediye başkanlığı döneminde Bafra'da güzel hizmetler yaptı. Özellikle Bafralı hemşehrilerimizle görüştüğümüzde, esnaf ziyaretleri yaptığımız da tekrar Belediye Başkanı olarak Hamit Kılıç'ı görmek istediklerini söylediler.

Genel Merkezimizinde değerlendirmesiyle Bafra Belediye Başkanı adayı Hamit Kılıç tayin edildi diyen Semiz, İnşallah Genel Seçimlerden daha fazla oy alıp 1 Nisan'da da Belediye Başkanımız tekrar Hamit Kılıç olacaktır" dedi.