AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı Kasım ayı yılın son ilçe danışma meclis toplantısını Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

İlçe Meclis Toplantısına, AK Parti MKYK üyesi İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu ilçe üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz yaptı. Semiz konuşmasında, “2 yıldır devam eden pandemi süreci ile teşkilatlarımız hiç durmadan çalışmaya devam ediyor.

Bu süreç içerisinde genel merkezimiz ve il başkanlığımız bize hangi görevleri vermişse o görevleri layıkıyla yaptık yapmaya’ da devam ediyoruz. 2020 Eylül’den bu yana 7 bin üye yaptık. AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı Samsunda da üye çalışmaları noktasında Bafra birinci sırada yer alıyor.

2023 seçimleri bir önceki seçimlerden daha önemli diyerek, Teşkilatımızın, mevcut teşkilatımız ve önceki dönem teşkilat mensuplarımız ile birlikte 2023 seçimlerine hazırlanmamız gerekiyor bunun içn var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç ise, “Her seçim önemli ama bu seneki seçim hepsinden çok önemli. Biz bununla ilgili çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Teşkilatımızla köylere gittiğimiz dolaştığımız zaman teşkilatımıza muhtarlarımızdan gelen taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. 2023 seçimleri ile ilgili belediye olarak gece gündüz demeden çalışmalarımızı gayretle yapıyoruz.

Biz Bafra olarak, teşkilat olarak, Belediye olarak 2023 seçimlerini Allah’ın izniyle hazır olduğumuzu çok rahat söyleyebilirim. Dedi Katıldığınız için çok teşekkür ediyor, hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Hayırlı olsun diyorum. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı şunları söyledi, “Samsunda güzel bir birliktelik var. Aynı şekilde Bafra’da da güzel bir birliktelik var. Bu birliktelikleri sağladıkları için İlçe Başkanına, Belediye Başkanına, yönetimdeki tüm teşkilat mensup arkadaşlarına, Belediye Meclis üyesi arkadaşlarına, Mahalle Muhtarlarına, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına, emeği geçen tüm dava arkadaşlarına canı gönülden teşekkür ederim çok sağ olun.

AK Parti değerli dava arkadaşlarım, sadece partilerden bir parti değil. ‘’Bir davanın temsilcisi’’ Bizde o davanın yol arkadaşıyız. Birer neferiyiz.

TAYYİP ERDOĞANLA BİRLİKTE YOL YÜRÜDÜĞÜMDEN DOLAYI HAMD EDİYORUM

Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’la birlikte yol yürüyeceğimden her zaman Allah’a hamd ediyorum şükrediyorum.

Allah ona sıhat versin. Bizlere’de onunla birlikte bu davada yol yürümeyi nasip etsin. Onun omzundan bir nebzede olsa yük almayı nasip etsin. Hepimizin burada bulunması bu davaya inanmışlığımızın göstergesidir.

BİZLER BU BİRLİKTELİĞİ POZİTİF OLARAK, HİZMET OLARAK BAFRA’YA YANSITIYORUZ

Çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Siz gücünüzü, pozitif enerjinizi bu aziz millete hizmet etmek için sarf ettiğinizde işte onun karşılığı birlik ve beraberlik içerisinde üretmek oluyor. Diş hastanemizdeki çalışmalar ışık hızıyla ilerliyor. İnşallah kısa süre içerisinde Bafralı hemşerilerimize güzel bir diş hastanesini bölgemize kazandıracağız. Diğer çalışmalarımızda hızlı bir şekilde devam ediyor. Hem ilçelerimizde hem illerimizde hem de Türkiye’mizde Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Başkanlığında pandemiye rağmen biz yatırımlarımızı durdurmadık, hız kesmeden devam ediyoruz, elhamdülillah. Cumhurbaşkanımız başkanlığında, bu ülkenin ekonomik temellerinin ne kadar sağlam temellere atıldığının göstergesidir” dedi.

Ak Parti MKYK Üyesi Metin Külünk,’’Yeni dünya düzeninde Türkiye’nin kutup başı güç merkezi olmasını istemeyenler PKK üzerinden Türk devletinin butik devlet, FETÖ üzerinden Türk devletinin çatısını çökertmek, istiyorlar.

Türkiye dünyanın jeopolitk merkezi. Türkiye’nin duracağı yer dünyanın nasıl şekilleneceğini belirleyecek. Bu yüzden bütün güçler Türkiye’nin nerede duracağını belirlemek için bir yandan kendi aralarında ciddi içerisindeler, bir yandan da kendi dünyalarında Türkiye’nin kendi yanlarında durması için rol biçmeye çalışıyorlar. Amerika, Rusya, Çin hatta Avrupa Türkiye’siz yapamaz.

Gençlerin daha müreffeh Türkiye’nin inşaası için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bütün alt yapı yatırımları yapıldı.

Sanayi devriminden sonra dünyanın ekonomik gücünü elinde bulunduran ateşin çocukları biyolojik insanı tüketmek istiyor. İnsanı cinsiyetsizleştirmek istiyor. Biyolojik insanlığını çökertmek istiyorlar. Hz. Adem’den bu yana devam eden insan varlığını yok etmek istiyorlar. Bu bir siyasi ve politik mesele değildir. Milletsiz ittifakın popilist yaklaşımlarından öte aklının kimlerle müttefik olanlara bakacaksınız.

Yenidünya düzeninde Türkiye’nin kutup başı güç merkezi olmasını istemeyenler PKK üzerinden Türk devletinin butik devleti haline getirmek istiyorlar. FETÖ üzerinden Türk devletinin çatısını çökertmek istiyorlar. Eski Türkiye yok artık. 2. Dünya Savaşı’nda ABD’nin vereceği atık silaha ihtiyaç duyan Türkiye yok. Her anlamda güçlü Türkiye var. Bugün zorluklarımız var. Güçlüklerimiz var. Dolar kurunun yükselmesi o paralelde enflasyon baskısı nedeniyle vatandaşımızın cebinde hissedilmesi. Bunlar aşılır, bunlar çözülür. Bu krizleri ilk defa atlatmıyoruz. 28 Şubatta finansal darbeciler bu milletin 250 milyar dolarını cebinden aldılar. 17-25 Aralık’ta milletin cebinden 50-60 milyar dolarını çaldılar. 1947’de Türkiye IMF’ye teslim edildi. O günden bugüne bu milletin trilyonları alındı. Şimdi Cumhurbaşkanımız faiz düşsün diyor. Bizimde gönlümüzden geçen faizsiz bir düzen.’’diyerek sözlerini tamamladı