Ankara’da gerçekleştirilen kongre için Bafra’dan 400 kişilik bir ekiple özel araç ve otobüslerle Ankara'ya çıkarma yaptı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyecanına ortak olmak için yola çıktıklarını belirten AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Bu gün yapılan  7. Olağan Büyük Kongremize katılmak için Ankara'ya geldik. İlçemizden gelen 400 kişilik bir ekiple kongreye katıldık. Bunun yanısıra özel araçlar ve hava yoluyla da Ankara'ya giden partililerimiz oldu. Malum pandemi dolayısıyla başvuruların birçoğunu değerlendirmeye alamadık. İnşallah güçlü Türkiye inşasının devamı için kongremizi büyük coşkuyla gerçekleştirdik" dedi.

2023 hedeflerine doğru 'Türkiye için Güven ve İstikrar' sloganıyla devam edileceğini söyleyen Başkan Semiz, "Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, AK dava arkadaşlarımız ile birlikte inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Kutlu davamızın bu görkemli ve mutlu gününde tüm teşkilatlarımızı selamlıyorum. Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum"ifadelerini kullandı.

Bafra’dan kongre için Ankara’ya gelen Bafra Teşkilatını,AK Parti Samsun Millevekili Av.Orhan Kırcalı,AK Parti İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,karşıladı