Türkiye’de; AK Parti Samsun Teşkilatı Çalışmalarında ve Partiye üye kazandırmada Samsun iller arasında 1.Sırada, Samsun’da ise Teşkilat Çalışmaları ve Ak Parti’ye Üye kazandırmada BAFRA BİRİNCİ sırada yer aldı.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, önderliğinde yeni üye kaydı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Semiz yaptığı açıklamada; Vekillerimiz ve Belediye Başkanımız Hamit Kılıç,ile uyum içinde çalışıyoruz.Gece gündüz Bafra’mız için ne yapabiliriz onların istişarelerini ediyoruz.

BAFRA TEŞKİLATI SAMSUN’DA BİRİNCİ OLDU

“2,5 yıldır devam eden pandemi süreci ile teşkilatlarımız hiç durmadan çalışmaya devam ediyor. Bu süreç içerisinde genel merkezimiz ve il başkanlığımız bize hangi görevleri vermişse o görevleri layıkıyla yaptık yapmaya’ da devam ediyoruz.

2023’E HAZIRLANIYORUZ

2023 seçimleri bir önceki seçimlerden daha önemli diyerek, Teşkilatımızın, mevcut teşkilatımız ve önceki dönem teşkilat mensuplarımız ile birlikte 2023 seçimlerine hazırlanmamız gerekiyor bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Bu başarıda pay sahibi olan teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

İÇ İŞLERİ BAKANI SÜLAYMAN SOYLU VERDİ

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim SEMİZ'e teşekkür plaketini İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU, Kadın Kolları Başkanı Nazife SORUKLU'ya Genel Başkan Yardımcısı Sayın Çiğdem KARAASLAN, Gençlik Kolları Başkan Vekili Hamdi KÖSELER'e Milletvekili Yusuf Ziya YILMAZ takdim etti.