Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Mahalle ziyaretleri kapsamında Yağmurca,Kolay,Tepebaşı,Yeşilyazı,Sürmeli,Uluağaç ve Bakırpınar mahallelerini ziyaret etti.

Ziyarete Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ile parti yönetimi katıldı.

Köy muhtarlarının da bulunduğu ziyarette Ak Parti heyeti, köy muhtarları ve köy halkıyla sohbet ederek köy ve köylülerin sorunlarını dinledi.

Tüm Mahalleleri gezerek Mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, "Ak Parti olarak belirli aralıklarla Mahallelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Seçimden seçime değil her zaman Mahallelerimizin ve köylülerimizin yanındayız. Muhtarlarımızla 7 gün 24 saat irtibat içerisindeyiz. Ak Parti kurulduğu günden bu yana başarısını halkın partisi olmaya borçludur. Biz halkımızın, köylerimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Köylerimizde yaşam kalitesi Ak Parti iktidarları zamanında kat be kat artmıştır. Biz kendimizi halkımıza hizmete adamış bir partiyiz. Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, son dönemlerde Mahalle ziyaretlerine ağırlık verdiklerini belirterek, "Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Bu taleplerinin yerine getirilmesi ve hizmet halkamızın genişletilmesi için çalışıyoruz. Dedi.