AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, ilçe yönetimi ile birlikte, sahaya indi, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çarşı esnafı ile buluşan AK Parti İlçe Başkanı Semiz ve partililer esnaftan büyük ilgi gördü.

“ESNAF HİZMETLERDEN MEMNUN”
Esnaf ziyaretinde gördükleri ilginin kendilerini gururlandırdığını belirten Semiz, “AK Parti Türkiye’nin kalkınmasını sağlamış, yaptığı başarılı işlerle taktir toplamıştır. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gönüllerde taht kurmuş, ülkesi için her türlü zorluklarla mücadele etmiş bir isimdir.
KOLAYLIKLARI ANLATIYORUZ
Esnaf ziyaretlerine önem verdiklerini kaydeden Semiz, “Dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz genelinde de sağlık şartları nedeniyle çeşitli kısıtlamalar getirildi. Bu kısıtlamalardan olumsuz yönde etkilenen kesimlerin başında esnaflarımız geliyor. AK Parti hükümeti olarak kredi ve sosyal yardımlarla esnafımızın derdine çare bulmaya, çare getirmeye çalışıyoruz. Hamdolsun dünya geneli ile kıyaslandığımızda ülkemiz yerinde ve zamanında alınan önlemlerle iyi durumda bulunuyor. Bu ziyaretlerle ayrıca Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ilgili bakanlıklarımızın esnaflarımız için duyurduğu kolaylıkları da anlatma imkânı buluyoruz.” ifadelerine yer verdi.


“REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ”
2023 seçimlerinde İnşallah bir kez daha halkımızdan onay alarak yoluna devam edecektir. Sahada gördüğümüz sıcak ilgi ve destek, seçimlerin AK Parti açısından rahat geçeceğini gösteriyor. Halkımıza bize verdiği destek ve gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz” dedi.