AK KADROLAR OLARAK BİZ HERZAMAN BİRLİKTEYİZ

 Ankara'da düzenlenen il başkanları toplantısında AK kadrolarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yılmaz,"AK Parti'nin AK Kadroları ile Genel Merkez'de bir araya gelip Başbakanımızı yakından dinleme fırsatı bulmak bizm için onur ve gurur verici. Ülkemizin geleceği ile ilgili alınan kararlarda teşkilatların dün olduğu gibi bugün de fikrini alan bir Genel Başkanımız ve Başbakanımızın olması bizim için büyük bir nimet. Bugün burada olmaktan dolayı oldukça mutluyum. AK Teşkilatlar olarak biz her zaman birlikteyiz ve ülkemiz için birlikte hareket etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

 Türkiye’nin tüm şehirlerinden gelen parti temsilcilerin katıldığı toplantıda konuşan Başbakan Binali Yıldırım da, "AK Parti olarak bizler 14 senedir milletin emanetini şanla, şerefle taşıyoruz. Hamdolsun ki alnımız ak, yüzümüz pak"dedi. Başkanlık sistemi ve yeni anayasa ile ilgili de konuşan Yıldırım,"Sürekli güçlü bir siyasi iradeyi oluşturacak, istikrarı kalıcı hale getirecek bir sistem değişikliği Türkiye'nin vazgeçilmez bir ihtiyacıdır. Bugüne kadar anlaşılan 60 madde başta olmak üzere, diğer eksik kalan maddeleri de AK Parti Grubu hazırlayacak, Meclis'e getirecek ve onayına sunacak. Meclis, ister 367 ile kabul etsin, ister 330'la kabul etsin, her iki halde de son onayı millete götüreceğiz"ifadelerini kullandı.

 Başkan Yılmaz Ankara'daki toplantıya, Başkanvekili Turan Çakır,İl Başkanı Muharrem Göksel,Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile birlite katıldı. Toplantı sonrası Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile bir araya gelerek sohbet etti.