AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, tam kapanmanın sona erdiği ilk iş günü olan Pazartesi günü YEDAŞ'ın borçlu abonelerin elektriğini sabah saatlerinde kesmesi üzerine harekete geçerek ilgili kurumu uyardı.
YEDAŞ ekiplerinin 18 günlük tam kapanmanın ardından Pazartesi sabahı Samsun'da son ödeme günü geçmiş durumda olan borçlu abonelerin evlerine ve iş yerinlerine giderek, sayaçların elektriğini kestiği gündeme geldi. Bu konu ile ilgili şikayetler üzerine AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu harekete geçerek hem YEDAŞ'ı hem de SAMGAZ'ı telefonla arayarak kesme işlemleri ile ilgili uyarılarda bulundu. 

Ersan Aksu, YEDAŞ'ı 18 günlük tam kapanmanın ardından Pazartesi günü kesme yapılması konusunda uyardıkların ve bu işlemlerin hafta içine yayılacağını belirterek, SAMGAZ ile ilgili de "YEDAŞ bu sabah kesme işlemleri yapmış. Bu konuda ilgili kurumu arayarak gerekli uyarılarımızı yaptık. SAMGAZ ile yaptığımız görüşmedede ilgili kurum bugün için yani Pazartesi günü için doğalgaz kesme işlemi yapmadıklarını, abonelere SMS göndererek borçlu abonelere içinde bulunduğumuz pandemi şartları sebebi ile Cuma gününe kadar borçlarını ödemeleri çağrısında bulunduklarını ifade ettiler" dedi.

Samsun Kent Haber