AK Parti Samsun İl Koordinatörü Ünal, yaptığı açıklamada AK Parti'de kongre sürecinin başladığını hatırlatarak Teşkilatlarımızda yapılacak Kongreleri tek liste gitmeyi arzu ediyoruz.

SEN NİYE ADAY OLDUN DEMİYORUZ…

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlarda yenilenme çalışmaları başlattığına dikkat çeken AK Parti Samsun İl Koordinatörü Cumhur Ünal,Kongrelerde Önceden Çift liste olduğunu duyarsak ortayı bulmayı çalışıyoruz.Yada neden çıkıldığını araştırıyoruz.Olabilirse Kongreleri tek listeye düşürmeye çalışıyoruz.

Bu çalışmaları yapmamız gayet doğaldır.Ama Kongrelerde aday olmak isteyenlerede sen çıkamazsın diye bir dayatmamız yok.

ÇOK SIKI ARAŞTIRIYORUZ

Cumhur Ünal sözlerine şöyle devam etti.AK Parti olarak kongrelere giderken gerek ilçe başkanımızla alakalı gerek yönetime alacağımız arkadaşlarımızla alakalı çok araştırmalar yapıyoruz. Sosyal Medyalarına kadar, GBT’ lerine kadar çok araştırmalar yapıyoruz.

TAKDİR ONLARIN

Şimdi çift liste olduğu zaman aday olacak ilçe başkanının ve yönetimine alacağı kişilerin geçmişini bilemiyor olabiliriz. Yani ne sosyal medyasını ne de GBT’sini araştırma yapma zamanımız olmuyor.Bu Yüzden Genel Merkezin Adayının karşısında Aday olmalarını şık bulmuyoruz. Ama aday olarak çıkabilirler takdir onlarındır.

BELEDİYE BAŞKANLARI İNCELENİYOR.

Yerel Yönetimler Başkanlığımızca belediye başkanları üzerinde çok titiz çalışmalar yapıyoruz.

Belediye Başkanları,ilçe başkanları,İl Başkanları yada milletvekilleri bir şey yaparken, her şeyin en iyisini ben yapıyorum yada ben biliyorum diye hareket edebilirler ama halkın nazarında bıraktaki izler yada itibar çok önemli.

İTİBARINI YİTİREN BELEDİYE BAŞKANLARI

Yüzü eskiyen ,Makamının yanlış kullanan.Halkın nazarında itibarını yitiren belediye başkanlarımız olabilir .Genel Merkezimiz bunları yapanlarla yollarını ayırıp değişime gidiyor.

BRT HABER MEDYA GRUBU