AK Parti Samsun İl ve İlçe Teşkilatlarında kongreler öncesi temayül yoklaması yapılarak, görüşmeye davet edilen belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve eski ilçe başkanlarına, 'İlçe ve il başkanından memnun musunuz, kim aday olsun, yönetim kurulunda görmek istedikleriniz var mı' şeklinde sorular yöneltildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olması sonrası başlayan kongre takvimi süreci nedeni ile Samsun'da temayül yoklaması yapıldı. AK Parti Samsun İl Koordinatörü Cumhur Ünal, il ve ilçe kongreleri öncesi Samsun İl Başkanlığında belediye başkanları, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri ile görüşme yaparak nabız yokladı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı binasında yapılan görüşmelerde, belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve belediye meclis üyeleri ile kongreler öncesi durum değerlendirmesi yapıldığı öğrenildi.

Samsun'da ilçe teşkilatlarında gerçekleşen temayül yoklamasını ise AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcılarının gerçekleştirdiği bildirildi. Kongreler öncesi yapılan temayül yoklamasında belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, eski ilçe başkanlarına, ilçe ve il başkanından memnun musunuz, kim aday olsun, yönetim kurulunda görmek istedikleriniz var mı şeklinde sorular yöneltildiği gündeme geldi.

Öte yandan AK Parti Samsun İl Koordinatörü Cumhur Ünal, il, ilçe kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ile de temayül yoklaması yapıldığını açıkladı. Cumhur Ünal, yapılan temayül yoklamasının