Kırcalı Mesajında:Vefatının 83. yıl dönümü vesilesiyle yad ettiğimiz Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı.

Bu hedef doğrultusunda büyük bir azimle çalışan milletimiz, bugün büyük mesafeler kat ederek ülkemizin dünyanın en saygın ülkeleri arasında yer almasını sağlamıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde sözde değil, özde yürümenin bir sonucu olarak Türkiye, savunma sanayisinden ekonomiye, sağlıktan tarıma, eğitiminden kültür ve sanata tüm alanlarda millileşerek hızla büyümektedir.

Bizler mazlum ve mağdurların son sığınağı güçlü Türkiye’nin istikbali için yılmadan, yorulmadan mücadele ettik ve 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına ulaşmak için de durmadan çalışmaya devam ediyoruz.

Milletimiz, şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakarlıklarıyla savunulan bu vatan ve bayrağı, sonsuza kadar korumaya kararlıdır. Türkiye Cumhuriyeti, geçmişinden aldığı güçle tüm engellemelere karşı sağlam adımlarla ilerleyişini sürdürcektir.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 83. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, şükranla ve saygıyla anıyorum.