Ak Parti Samsun Milletvekili Önceki dönem Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Bafra’da ilk olarak Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, parti yönetimi, kadın kolları ile gençlik kolları yönetimleri ile bir araya geldi.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz; “Sayın Cumhurbaşkanımızın talepleri doğrultusunda sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda gece gündüz ana kadememiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile sahada olmaya devam edeceğiz. Milletvekilimiz Sayın Ahmet Demircan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “ Tüm gayretimiz ile Baframıza hizmetin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelerimiz ile halkımıza daha kaliteli bir yaşam sağlamak için çalışıyoruz. 2023 hedeflerimize ulaşmak için partimizin her kademesi ile sahadayız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda sahada olamaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ise; “Ülkemiz son 20 yıldır her geçen gün güçleniyor Elhamdülillah Sayın Cumhurbaşkanımıza desteklerini esirgemeyen halkımızın sağduyusu ile bu oyunları hep bozduk bundan sonrada bozacağız. Bafra bizim için önemli bir ilçe ve her zaman desteğimiz Bafra ve Bafralılar ile.” Dedi.

ZİYARETLERDE BULUNDU

İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve beraberindekiler Pazarcılar Odası Başkanı Ertan Atan’ı ve Büyük Pazar yeri esnafını ziyaret etti.

Daha Sonra Demircan ve heyet Bafra Din görevlileri derneği,Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu,Kolay Mahallesini ziyaret ederek hemşehrilerle hasbihal etti…

Milletvekili Demircan ve Beraberindekiler AK Parti’de yıllarca görev yapmış Bayram Bıçakçıyı hastanede ziyaret etti.