1 Kasım seçimlerinde AK Partiden Samsun milletvekili seçilen Av. Orhan Kırcalı TBMM’de ziyaretçi akınına uğruyor. Seçimlerden sonra AK parti il Başkanlığının yaptığı organizasyonlar sonucunda seçilen 6 milletvekili Samsun’un 17 ilçesine giderek vatandaşlara teşekkür etmişti.  AK parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı 17 ilçeye yapılan teşekkür ziyaretlerinin tamamına katılmıştı.


Gerek seçim döneminde gerekse seçimlerden sonra sürekli halkın içinde olan Kırcalı’ya TBMM’de yapılan yemin töreninden sonra ziyaretçi akını başladı.  Kırcalı’ya Başta il başkanlığı Büyükşehir belediye başkanı olmak üzere belediye başkanları, meclis üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, eski milletvekilleri, bürokratlar, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri, basın kuruluşları ve vatandaşlar ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Kırcalı şunları söyledi:  TBMM’de yoğun bir çalışma içerisindeyiz. TBMM’de ki görevimiz dışında bizleri ziyaret eden hemşehrilerimizi ağırlıyoruz. Samsun’a döndüğümüz zaman ise halkımızın içinde oluyoruz. Samsun milletvekilleri olarak Bakanımız, Genel Başkan yardımcımızla birlikte Samsun için çalışıyoruz. Güne değil geleceğe bakarak hareket ediyoruz. Samsunumuzun önemli potansiyelleri var. Bu potansiyeller ile Samsun her geçen gün gelişecektir. Büyük şehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla bir ve beraberiz. İnşallah bu birliktelik ve uyum ile Samsunumuz ve 17 ilçemiz daha çok gelişecek
ve kalkınacaktır.