AK Parti Samsun İl Başkanı Av.Hakan Karaduman ,kongre takviminin 24 Şubatta tekrar başlayacağını söyledi. Karaduman yaptığı açıklamada, 24 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’da Asarcık ,13:00’de Canikve15:00’de Tekkeköy, 25 Şubat Pazargünü ise saat 10:30’da Kavak ve14:30’da İlkadım ilçe kongrelerinin gerçekleştirileceğini söyledi.

2019 SEÇİMLERİNE HAZIRIZ

AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak 2019 seçimleri için yüksek hedefleri olduğunu söyleyen Karaduman, "Başarı için hepbirlikte mücadele etmemiz ve el ele, gönül gönüle vererek çok çalışmamız gerekiyor.2019 seçimlerine hazırlanacak güçlü kadroları kongrelerimiz ile belirliyoruz. AK Partimize yakışır şekilde birlik ve beraberlik içerisinde kongrelerimizi sürdürmeye devamedeceğiz" dedi.

HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ

Türkiye'nin emin adımlarla yolunda ilerlediğini söyleyen AK Parti İl BaşkanıAv.Hakan Karaduman, " Coğrafyamızda çok önemli gelişmelerin yaşandığı şu günlerde, Türkiye'de sistemin tıkır tıkır işliyor olması, Ülkesınırlarımızı tehdit eden unsurlara karşı verdiğimiz etkili mücadelemiz veTürkiye'nin budenli istikrarlı ilerlemesi,sorunlarının üstesinden gelmesi birilerini rahatsızediyor. Türkiye artık eski Türkiyedeğil. Çoğu ülke ekonomik sıkıntılarla boğuşurken, bir taraftanda tüm dünyada siyasi iktidarsızlıklar başgöstermişken, Ortadoğu'da savaşlar sürerken, bize dost görünen ülkeler akıltutulması yaşarken, Türkiye, ekonomik problemlerle,siyasi iktidarsızlıklarla uğraştığı dönemleri şükürler olsunki çok geride bıraktı. Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Sn. RecepTayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız BinaliYıldırım'ın önderliğindeTürkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine AK Parti ile emin adımlarla ilerleyecek ve ulaşacaktır ." diyekonuştu.