Erken seçime kapılarını kapatan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 2023 seçimlerine dönük hazırlıklara ise hız verdi. Samsun’da ‘Yıpranmış isimlere listelerde yer yok’!

Ak Parti Samsun’da Yıpranmış İsimlere Listelerde Yer Yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talebi üzerine geçtiğimiz günlerde seçim bildirgesi ile ilgili hazırlıkların başlatılmasının ardından, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında da, seçimlere dönük yol haritası ele alındı. Edinilen bilgiye göre Erdoğan, milletvekili listelerinin titizlikle hazırlanacağını vurguladı, “yıpranmış” isimlerin listelerde yer almayacağı ve Büyük değişikliklere gidileceği mesajını verdi.

DEĞERLENDİRME YAPILDI

Toplantıda, 2023 seçimlerine dönük milletvekili aday listelerine ilişkin de de değerlendirmeler yapıldığı öğrenildi.

Edilen bilgiye göre Erdoğan, aday listelerinin kamuoyu araştırmaları da dikkate alınarak titizlikle hazırlanacağını ifade ederken, “yıpranmış isimlere” listelerde yer verilmeyeceğinin de işaretini verdi.

Aday listelerinin hazırlanması için 6 aylık sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan’ın, isimler üzerinde çok iyi çalışılması gerektiğini vurguladığı belirtildi.

Samsun’da 5 Milletvekili bulunan AK PARTİ’nin Mevcut vekillerden en az 3 ismin değişeceği  AK Parti kulislerinde konuşulmaya başlandı…