AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, AK Partinin kurulduğu tarihten itibaren Bafra’ya hizmet emiş partililere vefa ziyaretleri gerçekleştiriyor.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ,Bu kapsamda  Eski Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Taşkın, Bayram Bıçakçı,  Abdurrahman Aksoy , Seçim Günal,Bayram Şener ve  İş Adamı Çetin Akça’yı ziyaret etti…

Ziyaretler hakkında konuşan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, “ AK Parti çok büyük bir ailedir. Bu ailenin büyüklüğü 20 yıl içinde çok iyi anlaşılmıştır. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde hep birlikte Baframıza ve ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz.

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Başkan Semiz,Biz siyaseti hizmette bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizden önceki dava arkadaşlarımız, hizmet bayrağını bizlere devrettiler. Biz de onların bıraktığı yerden daha da ileriye gitmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çerçevede partimize ve ülkemize hizmet eden teşkilat üyelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Partimize hizmet etmiş dava arkadaşlarımızın hem onların görüşlerini alıyor hem de onlarla bağlarımızı koparmıyoruz. Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek” ifadelerinde bulundu.

MİLLETE HİZMET OLUR

Başkan Semiz, son olarak,Bizim partimizde hiçbir zaman için kavga, dövüş olmaz bu millete hizmet olur. Bizim için her şeyden önemlisi Bafra ve Ülkemiz. Ülkemize ve Baframıza hizmet etmek için biz biriz ve beraberiz. Hedef  2023 diyoruz.